भारत में कितना दिन का योगदान और बड़ा है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपके द्वारा पूछा गया प्रश्न भारत में कितने दिन का योगदान और बड़ा है इसके बारे में यही बताना चाहता हूं भारत में 2 हफ्ते का और योगदान बड़ा है और ना के लिए पूरा देश 17 मई तक लोग डाउन रहेगा धन्यवाद

aapke dwara poocha gaya prashna bharat me kitne din ka yogdan aur bada hai iske bare me yahi batana chahta hoon bharat me 2 hafte ka aur yogdan bada hai aur na ke liye pura desh 17 may tak log down rahega dhanyavad

आपके द्वारा पूछा गया प्रश्न भारत में कितने दिन का योगदान और बड़ा है इसके बारे में यही बतान

Romanized Version
Likes  72  Dislikes    views  687
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!