डिप्रेशन का मतलब क्या होता है डेफिनेशन?...


user

Sangeeta wadhwa

Psychologist And Nutritients

1:52
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न का कोई ऐसी बात जो मैंने कौन से महीने की है और जाती है और हम उस चीज का ऑपरेशन तरीके बताएं कि मर गया तो हम एक चीज करेंगे समझ सकेंगे हमारे गुस्सा क्यों हुआ है उसको उसको समझना बहुत जरूरी है उसको समझना इंपॉर्टेंट ठीक होने के लिए भोजपुरी सत्य परेशान हो सकता है

aapka prashna ka koi aisi baat jo maine kaun se mahine ki hai aur jaati hai aur hum us cheez ka operation tarike bataye ki mar gaya toh hum ek cheez karenge samajh sakenge hamare gussa kyon hua hai usko usko samajhna bahut zaroori hai usko samajhna important theek hone ke liye bhojpuri satya pareshan ho sakta hai

आपका प्रश्न का कोई ऐसी बात जो मैंने कौन से महीने की है और जाती है और हम उस चीज का ऑपरेशन त

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  126
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!