गूगल किस काम काज हो हो विराट कोहली का नंबर नहीं सकते हो?...


play
user
0:27

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

विराट कोहली का पर्सनल नंबर गूगल बता सकता है लेकिन आपको यह पता होना चाहिए कि हटाने की कोशिश नहीं करते हैं अभी तो लॉन्ग चल रहा है इसलिए थोड़ी और प्रॉब्लम हो सकती जरूरत नहीं है कि वो हमसे करो

virat kohli ka personal number google bata sakta hai lekin aapko yah pata hona chahiye ki hatane ki koshish nahi karte hain abhi toh long chal raha hai isliye thodi aur problem ho sakti zarurat nahi hai ki vo humse karo

विराट कोहली का पर्सनल नंबर गूगल बता सकता है लेकिन आपको यह पता होना चाहिए कि हटाने की कोशिश

Romanized Version
Likes  4  Dislikes    views  63
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!