UP में 2022 में किस राजनीतिक पार्टी की सरकार होगी बताइये ?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यूपी में 2022 में मुझे लगता है कि गठबंधन की सरकार हो सकती है जिसमें बीएसपी सपा और कांग्रेस गठबंधन करेगी जिससे कि बीजेपी को भारी मतों से हराकर कड़ी टक्कर दी जा सके

up me 2022 me mujhe lagta hai ki gathbandhan ki sarkar ho sakti hai jisme bsp sapa aur congress gathbandhan karegi jisse ki bjp ko bhari maton se harakar kadi takkar di ja sake

यूपी में 2022 में मुझे लगता है कि गठबंधन की सरकार हो सकती है जिसमें बीएसपी सपा और कांग्रेस

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  125
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!