फेसबुक में शेयर विकल्प कहाँ से आता है?...


play
user

Rahul kumar

Junior Volunteer

0:14

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

फेसबुक में शेयर विकल्प कहां पर आता है जब भी अब कोई पोस्ट रहता है तो उसके ऊपर विद डॉट्स रहते डॉट्स पर क्लिक कीजिएगा तो वहां पर शेयर का ऑप्शन जब लिखा हुआ रहेगा उस पर क्लिक कीजिए जब से करना चाहते हैं आप सही कर सकते हैं

facebook mein share vikalp kahaan par aata hai jab bhi ab koi post rehta hai toh uske upar with dots rehte dots par click kijiega toh wahan par share ka option jab likha hua rahega us par click kijiye jab se karna chahte hain aap sahi kar sakte hain

फेसबुक में शेयर विकल्प कहां पर आता है जब भी अब कोई पोस्ट रहता है तो उसके ऊपर विद डॉट्स रहत

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  319
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!