क्या होगा जब कुतुब मीनार को उठाकर बंगाल की खाड़ी में रख दिया जाए?...


play
user

Gunjan

Junior Volunteer

0:16

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पीके को जो बनाया जो है वह एक बहुत ही ज्यादा बड़ी बिल्डिंग है जो कि कुतुबुद्दीन ऐबक के द्वारा बनाई गई थी तो इसको अगर बंगाल की खाड़ी में डाल देंगे तो अभी से बातें की है जो है वह डूब जाएगा क्योंकि बंगाल की खाड़ी भी बहुत ज्यादा गहरी है

pk ko jo banaya jo hai vaah ek bahut hi zyada badi building hai jo ki kutubuddin aibak ke dwara banai gayi thi toh isko agar bengal ki khadi mein daal denge toh abhi se batein ki hai jo hai vaah doob jaega kyonki bengal ki khadi bhi bahut zyada gehri hai

पीके को जो बनाया जो है वह एक बहुत ही ज्यादा बड़ी बिल्डिंग है जो कि कुतुबुद्दीन ऐबक के द्वा

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  245
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!