रैंक ऑफ़ मैट्रिक्स का क्या मतलब है?...


play
user

SAPNA RANA

Teacher of Biology( Msc. Zoology .3time Ctet . 1time Htet Qualify)

0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने कुछ पूछा कि रिंग क्यों मैसेज का क्या मीनिंग होता तो मैं सपना का नाम की जानकारी के लिए बताना चाहूंगी रंग के अंदर मैट्रिक्स का बहुत ज्यादा मजबूत नगर मैट्रिक्स ऑप्टी आती है तो आपका सही हो जाएगा अगर आप मैट्रिक्सकेयर नहीं है तब आपको थोड़ी दिक्कत

aapne kuch poocha ki ring kyon massage ka kya meaning hota toh main sapna ka naam ki jaankari ke liye batana chahungi rang ke andar matrix ka bahut zyada majboot nagar matrix apti aati hai toh aapka sahi ho jaega agar aap maitriksakeyar nahi hai tab aapko thodi dikkat

आपने कुछ पूछा कि रिंग क्यों मैसेज का क्या मीनिंग होता तो मैं सपना का नाम की जानकारी के लिए

Romanized Version
Likes  26  Dislikes    views  783
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!