बीएसएनएल में डेटा कैसे चेक करें कितना बचा है?...


play
user

ER. Amit Yadav

Engineering

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

फिलहाल बी एस नाम के सारे कोड चेंज हो गए हैं लेकिन अगर आप गूगल असिस्टेंट या गूगल के माइक वाले बटन पर टाइप करके पूछते हैं कि बीएसएनल यूएसएसडी कोड तो हंड्रेड परसेंट आपको सारी यूएसएसडी कोड जो कि इस समय चल रही है वह जरूर बता देगा थैंक यू

filhal be S naam ke saare code change ho gaye hain lekin agar aap google assistant ya google ke mike waale button par type karke poochhte hain ki BSNL USSD code toh hundred percent aapko saari USSD code jo ki is samay chal rahi hai vaah zaroor bata dega thank you

फिलहाल बी एस नाम के सारे कोड चेंज हो गए हैं लेकिन अगर आप गूगल असिस्टेंट या गूगल के माइक वा

Romanized Version
Likes  6  Dislikes    views  172
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!