लूडो का फुल फॉर्म क्या होता है?...


play
user
0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार दोस्त आपका प्रश्न है लूडो का फुल फॉर्म क्या होता है तो दोस्तों लूडो का कोई फुल फॉर्म नहीं होता है लूडो एक प्रकार का घरेलु खेल है और यह लूडो ही कहलाता है चाहे वह हिंदी हो इंग्लिश हो उसका कोई फुल फॉर्म नहीं होता है धन्यवाद

namaskar dost aapka prashna hai ludo ka full form kya hota hai toh doston ludo ka koi full form nahi hota hai ludo ek prakar ka gharelu khel hai aur yah ludo hi kehlata hai chahen vaah hindi ho english ho uska koi full form nahi hota hai dhanyavad

नमस्कार दोस्त आपका प्रश्न है लूडो का फुल फॉर्म क्या होता है तो दोस्तों लूडो का कोई फुल फॉर

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  567
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!