पेट्रोल का चौथ पर जलन तापमान कितना होता है?...


play
user

Amit Kumar

Teacher

0:14

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पसंद हो तो पेट्रोल पंप पर शॉप पर जलन तापमान कितना होता है कृपया बता देना चाहूंगा दोस्तों की पेट्रोल पंप का चौक पर जलन तो अपन जो है तो है जो 65 डिग्री सेल्सियस तापमान होता है

aapka pasand ho toh petrol pump par shop par jalan taapman kitna hota hai kripya bata dena chahunga doston ki petrol pump ka chauk par jalan toh apan jo hai toh hai jo 65 degree celsius taapman hota hai

आपका पसंद हो तो पेट्रोल पंप पर शॉप पर जलन तापमान कितना होता है कृपया बता देना चाहूंगा दोस्

Romanized Version
Likes  35  Dislikes    views  709
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!