कितने स्वर और कितने व्यंजन है?...


user

RAJENDRA YADAV

Career Coach

0:32
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार मित्रों आपने पसंद पहुंचा है कितने स्वर और कितने व्यंजन होते हैं तो मैं बताना चाहूंगा आपको हमारी हिंदी में 11 स्वरूप होते हैं और 33 व्यंजन होते हैं 11 प्लस 33 बराबर 44 अपनी वर्णमाला होती धन्यवाद

namaskar mitron aapne pasand pohcha hai kitne swar aur kitne vyanjan hote hain toh main batana chahunga aapko hamari hindi me 11 swaroop hote hain aur 33 vyanjan hote hain 11 plus 33 barabar 44 apni varnmala hoti dhanyavad

नमस्कार मित्रों आपने पसंद पहुंचा है कितने स्वर और कितने व्यंजन होते हैं तो मैं बताना चाहूं

Romanized Version
Likes  18  Dislikes    views  360
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!