माननीय श्री नरेंद्र मोदी कौन थे?...


user

Daulat Ram Sharma Shastri

Psychologist | Ex-Senior Teacher

0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

माननीय नरेंद्र मोदी जी सेंटर में पीएम बनने से पहले गुजरात के सीएम रह कर आए हैं और वहीं पर अमित शाह गुजरात के स्टेट होम मिनिस्टर थे और यहां पर यह जोड़ी पुणे सेंटर में आ गई है अब नरेंद्र मोदी जी पीएम है और हम मिनिस्टर मित्र हमेशा

mananiya narendra modi ji center me pm banne se pehle gujarat ke cm reh kar aaye hain aur wahi par amit shah gujarat ke state home minister the aur yahan par yah jodi pune center me aa gayi hai ab narendra modi ji pm hai aur hum minister mitra hamesha

माननीय नरेंद्र मोदी जी सेंटर में पीएम बनने से पहले गुजरात के सीएम रह कर आए हैं और वहीं पर

Romanized Version
Likes  412  Dislikes    views  4856
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!