गर्लफ्रेंड को कैसे बनाएं?...


play
user

Chotu Dada

लखनऊ

0:27

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यह सवाल भी बहुत ही महत्वपूर्ण है गर्लफ्रेंड को कैसे बनाएं अपनी अच्छी आदतों से अपने आपको अच्छा साबित करके और अपने आपको एक विचित्र रूप से अर्थात बहुत ही खूबसूरत ढंग से प्रस्तुत करके आप किसी भी लड़की के दिल में अपनी जगह बना सकते हैं

yah sawaal bhi bahut hi mahatvapurna hai girlfriend ko kaise banaye apni achi aadaton se apne aapko accha saabit karke aur apne aapko ek vichitra roop se arthat bahut hi khoobsurat dhang se prastut karke aap kisi bhi ladki ke dil me apni jagah bana sakte hain

यह सवाल भी बहुत ही महत्वपूर्ण है गर्लफ्रेंड को कैसे बनाएं अपनी अच्छी आदतों से अपने आपको अच

Romanized Version
Likes  8  Dislikes    views  124
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!