मेरी उम्र 28 साल है पर मेरा वजन 49 किलो है मुझे बजन बढ़ाना है पर भूख नहीं लगती है?...


play
user

SAPNA RANA

Teacher of Biology( Msc. Zoology .3time Ctet . 1time Htet Qualify)

0:13

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

क्वेश्चन पूछ ले कि आपको भूख नहीं लगती तो दो किस तरह किया कर कोई सिचुएशन आपके साथ है तो उसका ही सबसे आसान तरीका है कि आप बर्थडे मा प्रोटोल नाम की दवाई होती है उस दवाई का प्रयोग करें आपको बहुत अच्छे से भूख लगी

question puch le ki aapko bhukh nahi lagti toh do kis tarah kiya kar koi situation aapke saath hai toh uska hi sabse aasaan tarika hai ki aap birthday ma protol naam ki dawai hoti hai us dawai ka prayog kare aapko bahut acche se bhukh lagi

क्वेश्चन पूछ ले कि आपको भूख नहीं लगती तो दो किस तरह किया कर कोई सिचुएशन आपके साथ है तो उसक

Romanized Version
Likes  29  Dislikes    views  766
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!