विश्व में पत्रकारिता का आरंभ कहाँ से शुरू हुआ?...


user
0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है कि विश्व में पत्रकारिता का आरंभ कहां से शुरू हुआ था इसका उत्तर है पत्रकारिता का आरंभ रूम में 131 ईसा पूर्व हुआ था उसका पहला दैनिक समाचार पत्र निकलने लगा था उसका नाम था एक्टिवा गिरना यानी दिन की घटनाएं पर निबंध

aapka prashna hai ki vishwa me patrakarita ka aarambh kaha se shuru hua tha iska uttar hai patrakarita ka aarambh room me 131 isa purv hua tha uska pehla dainik samachar patra nikalne laga tha uska naam tha activa girna yani din ki ghatnaye par nibandh

आपका प्रश्न है कि विश्व में पत्रकारिता का आरंभ कहां से शुरू हुआ था इसका उत्तर है पत्रकारित

Romanized Version
Likes  26  Dislikes    views  483
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!