क्या डायबिटीज और थाइरोइड मैं प्रेगनेंसी हो सकती है?...


play
user

Sudhanshu Mishra

Health and Fitness Expert

0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है क्या डायबिटीज और थाइरोइड में प्रेगनेंसी हो सकती है तो इसका जवाब है जी हां डायबिटीज और थाइरोइड में प्रेगनेंसी हो सकती है मगर इसका मगर उससे बच्चे पर आ सकता है हो सकता है बच्चे की डिलीवरी नॉर्मल ना हो बच्चा अपने आकाश से बड़ा हो सकता है साथ ही साथ उसे जन्मजात कुछ विकृतियां भी हो सकती है

aapka sawaal hai kya diabetes aur thyroid me pregnancy ho sakti hai toh iska jawab hai ji haan diabetes aur thyroid me pregnancy ho sakti hai magar iska magar usse bacche par aa sakta hai ho sakta hai bacche ki delivery normal na ho baccha apne akash se bada ho sakta hai saath hi saath use janmajat kuch vikritiyan bhi ho sakti hai

आपका सवाल है क्या डायबिटीज और थाइरोइड में प्रेगनेंसी हो सकती है तो इसका जवाब है जी हां डाय

Romanized Version
Likes  2  Dislikes    views  71
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!