बिहार में कुल कितने प्रखंड है और कौन-कौन से हैं?...


play
user
0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बिहार में कुल 534 प्रखंड कौन-कौन से हैं तो इतना ज्यादा नाम तो बता पाना पॉसिबल नहीं है इसके लिए आप जिला बार लिस्ट चेक कर सकते हैं बिहार सरकार की वेबसाइट के माध्यम से

bihar me kul 534 prakhand kaun kaun se hain toh itna zyada naam toh bata paana possible nahi hai iske liye aap jila baar list check kar sakte hain bihar sarkar ki website ke madhyam se

बिहार में कुल 534 प्रखंड कौन-कौन से हैं तो इतना ज्यादा नाम तो बता पाना पॉसिबल नहीं है इसके

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  216
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!