तीसरा विश्व युद्ध होने की आशंका क्यों जाहिर की जा रही है?...


play
user

AMIT KUMAR

Teacher

0:23

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

होने की आशंका जताई जा रही है बताया जा रहा है कि कोरोनावायरस का दुष्प्रभाव चेन्नई टेंपल रन के रूप में किया था और इसी को देख कर पूरे देश में पूरे वर्ल्ड में 500000 से ज्यादा लोग मौत के घाट उतार चुके हैं

hone ki ashanka jatai ja rahi hai bataya ja raha hai ki coronavirus ka dushprabhav Chennai temple run ke roop me kiya tha aur isi ko dekh kar poore desh me poore world me 500000 se zyada log maut ke ghat utar chuke hain

होने की आशंका जताई जा रही है बताया जा रहा है कि कोरोनावायरस का दुष्प्रभाव चेन्नई टेंपल रन

Romanized Version
Likes  31  Dislikes    views  975
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!