सर पर कितने बाल होते हैं?...


play
user
0:16

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने प्रश्न किया है कि सर में कितने बाल होते हैं दोस्तों आपके प्रश्न का उत्तर यह है कि मनुष्य के सर में दोस्तों 500000 बाल होते हैं जिसमें लगभग एक लाख केवल सिर तथा पूरे बाकी शरीरों में होते हैं

aapne prashna kiya hai ki sir me kitne baal hote hain doston aapke prashna ka uttar yah hai ki manushya ke sir me doston 500000 baal hote hain jisme lagbhag ek lakh keval sir tatha poore baki shariron me hote hain

आपने प्रश्न किया है कि सर में कितने बाल होते हैं दोस्तों आपके प्रश्न का उत्तर यह है कि मनु

Romanized Version
Likes  49  Dislikes    views  1346
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!