भारत के सरकार डोनेशन क्यों लेती है?...


play
user
0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जो सरकार में था वह स्विस बैंकों में चला गया जो लोगों पर था वह नोटबंदी में चला गया ब्लैक मनी मार्केट से गायब हो गया सरकार के पास कुछ बचा नहीं इसलिए डोनेशन लेकर काम चला रहे हैं

jo sarkar me tha vaah swiss bankon me chala gaya jo logo par tha vaah notebandi me chala gaya black money market se gayab ho gaya sarkar ke paas kuch bacha nahi isliye donation lekar kaam chala rahe hain

जो सरकार में था वह स्विस बैंकों में चला गया जो लोगों पर था वह नोटबंदी में चला गया ब्लैक

Romanized Version
Likes  6  Dislikes    views  60
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!