पति पत्नी के बीच में कितना प्यार होता है?...


चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पति पत्नी के बीच में कितना प्यार होता है कभी कबार 25 तक का 50 50 और 100 तक का भी होता है इसमें कोई गारंटी नहीं होती है कि पति और पत्नी कितना प्यार हो सकता है कभी कबार छोरो तक कभी प्यार हो सकता है खाली नाते के लिए वर्सेस को निभाते हैं

pati patni ke beech me kitna pyar hota hai kabhi kabar 25 tak ka 50 50 aur 100 tak ka bhi hota hai isme koi guarantee nahi hoti hai ki pati aur patni kitna pyar ho sakta hai kabhi kabar choro tak kabhi pyar ho sakta hai khaali naate ke liye versus ko nibhate hain

पति पत्नी के बीच में कितना प्यार होता है कभी कबार 25 तक का 50 50 और 100 तक का भी होता है इ

Romanized Version
Likes  349  Dislikes    views  3082
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!