विकास नाम की फुल फॉर्म क्या है?...


play
user

Amit Kumar

Teacher

0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आप क्या पास में है विकास नाम की फुल फॉर्म क्या है तो आपके इस प्रश्न के बारे में मैं बताना चाहूंगा उत्तर देना चाहूंगा कि विकास नाम की जो फुल फॉर्म है उसको डेवलपमेंट उन्नति उन्नति यह सब कर सकते हैं यही का फुल फॉर्म होता है

aap kya paas me hai vikas naam ki full form kya hai toh aapke is prashna ke bare me main batana chahunga uttar dena chahunga ki vikas naam ki jo full form hai usko development unnati unnati yah sab kar sakte hain yahi ka full form hota hai

आप क्या पास में है विकास नाम की फुल फॉर्म क्या है तो आपके इस प्रश्न के बारे में मैं बताना

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  598
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!