क्या UPSC में सिर्फ टॉप रैंक वालों को नौकरी मिलती है फिर बाकि कैंडिडेट का क्या होता है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

क्या यूपीएससी में सिर्फ टॉप करने वालों को नौकरी मिलती है फिर बाकी कैंडिडेट का क्या होता है देखिए ऐसा है यूपीएससी में टॉप करने वालों को अच्छी पोस्ट पर पोस्टिंग दी जाती है बाकी कैंडिडेट के लिए कट ऑफ मार्क्स जारी किए जाते हैं

kya upsc me sirf top karne walon ko naukri milti hai phir baki candidate ka kya hota hai dekhiye aisa hai upsc me top karne walon ko achi post par posting di jaati hai baki candidate ke liye cut of marks jaari kiye jaate hain

क्या यूपीएससी में सिर्फ टॉप करने वालों को नौकरी मिलती है फिर बाकी कैंडिडेट का क्या होता है

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  909
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!