टीवी चैनल में टीआरपी कैसे बढ़ती है और टीआरपी क्या होती है?...


play
user

Sunil

Teacher

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए टीआरपी जो है वह चैनल पर विभिन्न प्रकार के अच्छे जो लोकप्रिय प्रोग्राम हम के आने से होती है और टीआरपी का अर्थ होता है टेलीविजन रैंकिंग टेलीविजन बैंकिंग प्रोग्राम गेट ईयर की होती है

dekhiye trp jo hai vaah channel par vibhinn prakar ke acche jo lokpriya program hum ke aane se hoti hai aur trp ka arth hota hai television ranking television banking program gate year ki hoti hai

देखिए टीआरपी जो है वह चैनल पर विभिन्न प्रकार के अच्छे जो लोकप्रिय प्रोग्राम हम के आने से ह

Romanized Version
Likes  40  Dislikes    views  833
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!