वन विनाश किसे कहते हैं ?...


user

Geet Awadhiya

Aspiring Software Developer

0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

वन विनाश और जंगलों का वक्त का पेड़ पौधे का जो समियाना होता है और उसके द्वारा जो जीव जंतु होता है जंगल में रहने वाले उनकी भी जिंदगी उनकी जो लाइफ साइकिल होती है वह खराब होती है तो हम वन विनाश कहते हैं

van vinash aur jungalon ka waqt ka ped paudhe ka jo samiyana hota hai aur uske dwara jo jeev jantu hota hai jungle mein rehne waale unki bhi zindagi unki jo life cycle hoti hai vaah kharab hoti hai toh hum van vinash kehte hain

वन विनाश और जंगलों का वक्त का पेड़ पौधे का जो समियाना होता है और उसके द्वारा जो जीव जंतु ह

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  417
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
van vinash kise kahate hain ; van vinash kya hai ; वन विनाश किसे कहते हैं ; वन विनाश क्या है ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!