play
user
0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है दोस्त कीमत मांग को समझाइए तो दोस्तों मांग का नियम क्या होता है मांग का नियम होता है कि उस वस्तु की कीमत के साथ साथ उपभोक्ता की आय रुचि तथा अन्य चीजों के आधार पर मांग का नियम ऊपर नीचे करता है

aapka sawaal hai dost kimat maang ko samjhaiye toh doston maang ka niyam kya hota hai maang ka niyam hota hai ki us vastu ki kimat ke saath saath upbhokta ki aay ruchi tatha anya chijon ke aadhar par maang ka niyam upar niche karta hai

आपका सवाल है दोस्त कीमत मांग को समझाइए तो दोस्तों मांग का नियम क्या होता है मांग का नियम ह

Romanized Version
Likes  48  Dislikes    views  2436
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!