भारत में कितने अंतरराष्ट्रीय और राष्ट्रीय हवाई अड्डे है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भारत में 486 एयरपोर्ट है एयरपोर्ट अथॉरिटी ऑफ इंडिया के मुताबिक वर्तमान समय के भारत में कुछ 486 एयरपोर्ट है इनमें इनमें से कई एयरपोर्ट चालू हालात में नहीं है जबकि कई कई हवाई अड्डा का इस्तेमाल से ना करती

bharat me 486 airport hai airport authority of india ke mutabik vartaman samay ke bharat me kuch 486 airport hai inmein inmein se kai airport chaalu haalaat me nahi hai jabki kai kai hawai adda ka istemal se na karti

भारत में 486 एयरपोर्ट है एयरपोर्ट अथॉरिटी ऑफ इंडिया के मुताबिक वर्तमान समय के भारत में कुछ

Romanized Version
Likes  4  Dislikes    views  147
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!