अकबर का क्या नाम था अकबर कहाँ के राजा थे?...


user

Manish Bhargava

Trainer/ Mentor in Delhi education deptt.

0:30
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है अकबर का क्या नाम था पर कहां के राजा थे अकबर एक मुगल शासक से जो भारत में रहे हैं और इसका इनका शासनकाल रहा है 1556 1605 तक यह जलालुद्दीन मोहम्मद अकबर का पूरा नाम था और फतेहपुर सीकरी जो आपने नाम सुना होगा विधि के शासन काल में बनवाया गया था एक मुगलकालीन राजा रहे हैं

aapka prashna hai akbar ka kya naam tha par kaha ke raja the akbar ek mughal shasak se jo bharat me rahe hain aur iska inka shasankal raha hai 1556 1605 tak yah jalaaluddin muhammad akbar ka pura naam tha aur fatehpur sikri jo aapne naam suna hoga vidhi ke shasan kaal me banwaya gaya tha ek mugalakalin raja rahe hain

आपका प्रश्न है अकबर का क्या नाम था पर कहां के राजा थे अकबर एक मुगल शासक से जो भारत में रहे

Romanized Version
Likes  85  Dislikes    views  1828
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!