स्वाभिमान योजना किससे संबंधित है?...


user
0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

स्वाभिमान योजना किससे संबंधित है स्वाभिमान योजना भारत सरकार ने शुरुआत की थी इसकी शुरुआत 2018 में हुआ था और इसका उद्देश्य था कि भारत में जितने भी ग्रामीण इलाके में लोग सब रहते हैं वे वहां पर खाता खुलवा सके और अपना पैसा कुछ बचत कर सकें

swabhiman yojana kisse sambandhit hai swabhiman yojana bharat sarkar ne shuruat ki thi iski shuruat 2018 me hua tha aur iska uddeshya tha ki bharat me jitne bhi gramin ilaake me log sab rehte hain ve wahan par khaata khulwa sake aur apna paisa kuch bachat kar sake

स्वाभिमान योजना किससे संबंधित है स्वाभिमान योजना भारत सरकार ने शुरुआत की थी इसकी शुरुआत 20

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  203
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!