गले में जलन होना और गला सूखना, किस बिमारी का लक्षण है?...


play
user

Afran Khan

Teacher

0:41

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

गले में जलन होना और गले सुखना किस बीमारी का लक्षण है स्वास्थ्य संबंधित ऐसी समस्या है जिससे गला सूखना जा गले में जलन होना उत्पन्न हो जाता लेकिन कुछ मामले में बैक्टीरिया इन्फेक्शन से जब गले में जलन होती है इसके कारण जलन जैसी लक्षण आ जाती है

gale me jalan hona aur gale sukhana kis bimari ka lakshan hai swasthya sambandhit aisi samasya hai jisse gala sukhana ja gale me jalan hona utpann ho jata lekin kuch mamle me bacteria infection se jab gale me jalan hoti hai iske karan jalan jaisi lakshan aa jaati hai

गले में जलन होना और गले सुखना किस बीमारी का लक्षण है स्वास्थ्य संबंधित ऐसी समस्या है जिससे

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  278
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!