नार्थ मालाबार ग्रामीण बैंक का मुख्यालय कहां पर है ?...


play
user

Kshitij Payasi

Artist / design enthusiast

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नॉर्थ वाला पर ग्रामीण बैंक व्यापर जिसको उत्तरी मालावर ग्रामीण बैंक के नाम से जाना चाहता है उसका मुख्यालय केरला में है अकेला में वह बैंक है और केरल के कन्नूर जिले शहर में इसका मुख्यालय आता है नॉर्मल आप और ग्रामीण बैंक का

north vala par gramin bank vyaapar jisko uttari malavar gramin bank ke naam se jana chahta hai uska mukhyalay kerala mein hai akela mein vaah bank hai aur kerala ke kannur jile shehar mein iska mukhyalay aata hai normal aap aur gramin bank ka

नॉर्थ वाला पर ग्रामीण बैंक व्यापर जिसको उत्तरी मालावर ग्रामीण बैंक के नाम से जाना चाहता है

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  109
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!