उत्तराखंड से SSC का सिलेबस क्या है?...


play
user
0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है उत्तराखंड में एसएससी का सिलेबस क्या है तो आप सरकारी result.com पर जाकर उसे खोलें और ऐसी डालें आप सबसे नीचे आकर देखेंगे तो वहां पर एसएससी सिलेबस भी दिया होगा उस सिलेबस को खोलकर उसे पता कर सकते हैं

aapka sawaal hai uttarakhand me ssc ka syllabus kya hai toh aap sarkari result com par jaakar use kholen aur aisi Daalein aap sabse niche aakar dekhenge toh wahan par ssc syllabus bhi diya hoga us syllabus ko kholakar use pata kar sakte hain

आपका सवाल है उत्तराखंड में एसएससी का सिलेबस क्या है तो आप सरकारी result.com पर जाकर उसे खो

Romanized Version
Likes  59  Dislikes    views  682
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!