UPSC मैन्स परीक्षा में कितने गुना बच्चे लिए जाते हैं?...


play
user
0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जैसा कि प्रश्न यूपीएससी मैंस परीक्षा में कितने बिना बच्चे लिए जाते हैं तो बताना चाहूंगा यूपीसीएमएस के परीक्षा में पीटीआरई प्रारंभिक शिक्षा में जितने भी पास करते हैं उसका तेलुगु शिक्षा में बच्चे को लिए जाते हैं

jaisa ki prashna upsc mains pariksha me kitne bina bacche liye jaate hain toh batana chahunga UPCMS ke pariksha me PTRE prarambhik shiksha me jitne bhi paas karte hain uska telugu shiksha me bacche ko liye jaate hain

जैसा कि प्रश्न यूपीएससी मैंस परीक्षा में कितने बिना बच्चे लिए जाते हैं तो बताना चाहूंगा यू

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  108
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!