जवाहर नवोदय विद्यालय की स्थापना किस वर्ष में हुई ?...


user

User

Teacher

0:11
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

रश्मि जवाहर नवोदय विद्यालय की स्थापना किस वर्ष में हुई तो इसका उत्तर है जवाहर नवोदय विद्यालय की स्थापना नवंबर 1986 में हुई थैंक यू

rashmi jawahar navodaya vidyalaya ki sthapna kis varsh me hui toh iska uttar hai jawahar navodaya vidyalaya ki sthapna november 1986 me hui thank you

रश्मि जवाहर नवोदय विद्यालय की स्थापना किस वर्ष में हुई तो इसका उत्तर है जवाहर नवोदय विद्या

Romanized Version
Likes  57  Dislikes    views  1508
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
नवोदय विद्यालय की स्थापना कब हुई ; navodaya vidyalaya ki sthapna ; नवोदय विद्यालय की स्थापना किस की संस्कृति पर की गई ; navoday vidyalay ki sthapna ; navodaya vidyalaya ki sthapna kab hui ; नवोदय विद्यालय की स्थापना कब हुई थी ; navoday vidyalay ki sthapna kis ki sanskriti per ki gai ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!