गले में बलगम है तो इसका क्या उपाय है?...


user

Anuj Rao

Teacher

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है दिल्ली में उसका उपयोग करके आप डॉक्टर के पास गई उसे चेकअप करवाई कि आपको खांसी भी तो है ही है यह काली खांसी के लिए इसके लिए आप डॉक्टर के पास उसका मन का टेस्ट कराएगी किस में काली खांसी है बीवी तो नहीं धन्यवाद

aapka sawaal hai delhi me uska upyog karke aap doctor ke paas gayi use checkup karwai ki aapko khansi bhi toh hai hi hai yah kali khansi ke liye iske liye aap doctor ke paas uska man ka test karegi kis me kali khansi hai biwi toh nahi dhanyavad

आपका सवाल है दिल्ली में उसका उपयोग करके आप डॉक्टर के पास गई उसे चेकअप करवाई कि आपको खांसी

Romanized Version
Likes  42  Dislikes    views  847
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!