हवाई जहाज में कितने सीट होते हैं?...


play
user

Anuj Rao

Teacher

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है हवाई जहाज में कितनी सीट होती है तो लेकिन मैं आपको बताना चाहूंगा कि बिट्टू का निर्धारण अलग अलग हो सकता है ऐसे 320 न्यू में सीटों की संख्या कितने साल तक होती है धन्यवाद

aapka sawaal hai hawai jahaj me kitni seat hoti hai toh lekin main aapko batana chahunga ki bittu ka nirdharan alag alag ho sakta hai aise 320 new me seaton ki sankhya kitne saal tak hoti hai dhanyavad

आपका सवाल है हवाई जहाज में कितनी सीट होती है तो लेकिन मैं आपको बताना चाहूंगा कि बिट्टू का

Romanized Version
Likes  40  Dislikes    views  831
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!