नारद किसे कहते हैं?...


user

Situ

Teacher

0:51
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कारक किसे कहते हैं किस तरीके से स्कूल जानना चाह रहे थे सनातन धर्म के अनुसार नारायण ईश्वर के परम भक्त ब्रह्मा जी के पुत्र का नाम नाराज है वैसे सामान्य बोलचाल में कहते हैं लोग लगाने वाले को कहते हैं उसको भी नहीं कहते हैं कैसे और कई लोगों के अपने अपने विचार हैं

kaarak kise kehte hain kis tarike se school janana chah rahe the sanatan dharm ke anusaar narayan ishwar ke param bhakt brahma ji ke putra ka naam naaraj hai waise samanya bolchal me kehte hain log lagane waale ko kehte hain usko bhi nahi kehte hain kaise aur kai logo ke apne apne vichar hain

कारक किसे कहते हैं किस तरीके से स्कूल जानना चाह रहे थे सनातन धर्म के अनुसार नारायण ईश्वर

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  108
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!