वायरलेस माउस में कितने बटन होते हैं?...


user

Rajsushant

Teacher

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका प्रश्न है वॉयरलैस माउस में कितने बटन होते हैं मैं आपको बताना चाहूंगा वायरलेस माउस में तीन बटन होते हैं लाइट को टर्न लेफ्ट बटन कर सर बटन जैसे मिडल बटन डेमो स्वाद ले लो या फिर वायरल कहो बटन सेम होते हैं क्योंकि काम सेम होता है धन्यवाद

namaskar aapka prashna hai vayarlais mouse me kitne button hote hain main aapko batana chahunga wireless mouse me teen button hote hain light ko turn left button kar sir button jaise middle button demo swaad le lo ya phir viral kaho button same hote hain kyonki kaam same hota hai dhanyavad

नमस्कार आपका प्रश्न है वॉयरलैस माउस में कितने बटन होते हैं मैं आपको बताना चाहूंगा वायरलेस

Romanized Version
Likes  109  Dislikes    views  770
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!