ऑनलाइन को हिंदी में क्या कहते हैं?...


play
user
0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है ऑनलाइन को हिंदी में क्या कहते हैं सभी के सवाल का जवाब है सीधे सेंसर संपर्क में होना तो देखिए आज जो ऑनलाइन है जो इंग्लिश में बोला जाता है तो इसको हिंदी में सीधे संसद संपर्क में होना हिंदी में बोला जाता है थैंक यू

aapka sawaal hai online ko hindi me kya kehte hain sabhi ke sawaal ka jawab hai sidhe censor sampark me hona toh dekhiye aaj jo online hai jo english me bola jata hai toh isko hindi me sidhe sansad sampark me hona hindi me bola jata hai thank you

आपका सवाल है ऑनलाइन को हिंदी में क्या कहते हैं सभी के सवाल का जवाब है सीधे सेंसर संपर्क मे

Romanized Version
Likes  39  Dislikes    views  1074
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!