मैं अभी कोलकाता में, क्या मैं घर जा सकता हूँ?...


user

Dr. Shakeel Akhtar

Homeopathy Doctor

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए इस मामले में या पुलिस की मदद से पुलिस की मदद से आप अपने घर जा सकते हैं पुलिस आपकी सेवा में सदैव तत्पर है और आप अगर अपने घर आना चाहते हैं तो आप फौरन पुलिस की मदद ले वह आपको घर पहुंचाने का बंदोबस्त जरूर करेंगे थैंक यू

dekhiye is mamle me ya police ki madad se police ki madad se aap apne ghar ja sakte hain police aapki seva me sadaiv tatpar hai aur aap agar apne ghar aana chahte hain toh aap phauran police ki madad le vaah aapko ghar pahunchane ka bandobast zaroor karenge thank you

देखिए इस मामले में या पुलिस की मदद से पुलिस की मदद से आप अपने घर जा सकते हैं पुलिस आपकी से

Romanized Version
Likes  157  Dislikes    views  1363
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!