गुलशन कुमार की पत्नी का नाम क्या है?...


play
user
0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों आपका प्रति गुलशन कुमार की पत्नी का नाम क्या था चेहरा 200 आपका प्रश्न गुलशन कुमार की पत्नी का नाम क्या है तो दोस्तों बता दीजिए गुलशन कुमार के पत्नी का नाम है सुदेश कुमारी जी हां दोस्तों सुदेश कुमारी

doston aapka prati gulshan kumar ki patni ka naam kya tha chehra 200 aapka prashna gulshan kumar ki patni ka naam kya hai toh doston bata dijiye gulshan kumar ke patni ka naam hai sudesh kumari ji haan doston sudesh kumari

दोस्तों आपका प्रति गुलशन कुमार की पत्नी का नाम क्या था चेहरा 200 आपका प्रश्न गुलशन कुमार क

Romanized Version
Likes  43  Dislikes    views  853
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
गुलशन कुमार की पत्नी का फोटो ; गुलशन कुमार की पत्नी कौन है ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!