मुझे सेक्स करना है?...


play
user

Ashwani Thakur

👤Teacher & Advisor🙏

0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार गुड इवनिंग आपने एक प्रश्न किया है आपने अपने पर्स में यह पूछा है कि मुझे सेक्स करना है अगर आपको सेक्स करना है तो आप अपनी वाइफ से कर सकते हैं अपनी गर्लफ्रेंड से कर सकते हैं दोनों नहीं है तो आप रेड लाइट एरिया में जाकर कर सकते हैं ठीक है थैंक यू सो मच

namaskar good evening aapne ek prashna kiya hai aapne apne purse me yah poocha hai ki mujhe sex karna hai agar aapko sex karna hai toh aap apni wife se kar sakte hain apni girlfriend se kar sakte hain dono nahi hai toh aap red light area me jaakar kar sakte hain theek hai thank you so match

नमस्कार गुड इवनिंग आपने एक प्रश्न किया है आपने अपने पर्स में यह पूछा है कि मुझे सेक्स करना

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  1056
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!