पीरियड में ब्लड बहुत कम आ रहा है क्या कोई प्रॉब्लम हो सकती है?...


play
user

Dhiraj Kumar

Teacher & Advisor

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दूसरे के पीरियड में ब्लड बहुत कम आ रहा है क्या कोई प्रॉब्लम हो सकती है तो दोस्तों इसके लिए या मैं बताना चाहूंगा आप डॉक्टर से संपर्क करें वह आपको उचित बता पाएंगे कि किस प्रकार से जो लड़का मारा है उसका क्या कारण हो सकता है

dusre ke period me blood bahut kam aa raha hai kya koi problem ho sakti hai toh doston iske liye ya main batana chahunga aap doctor se sampark kare vaah aapko uchit bata payenge ki kis prakar se jo ladka mara hai uska kya karan ho sakta hai

दूसरे के पीरियड में ब्लड बहुत कम आ रहा है क्या कोई प्रॉब्लम हो सकती है तो दोस्तों इसके लिए

Romanized Version
Likes  40  Dislikes    views  1057
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!