गेंद को ऊपर फेंकना कौन सा बल है?...


play
user

Suresh Singh

Teacher and Engineer

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

टेंपो पर फेंकने पर कौन सा बल कार्य ज्ञान को फेंकने से ऊपर गुप्ता का नंबर लगता है और जब केंद्र वापस आती जल्दी रफी के गुरुत्वाकर्षण से खींच लेता है प्रति किलोमीटर की रफ्तार से ध्यान रखेंगे तो वह पृथ्वी से बाहर चली जाएगी ओके

tempo par fenkne par kaun sa bal karya gyaan ko fenkne se upar gupta ka number lagta hai aur jab kendra wapas aati jaldi rafi ke gurutvaakarshan se khinch leta hai prati kilometre ki raftaar se dhyan rakhenge toh vaah prithvi se bahar chali jayegi ok

टेंपो पर फेंकने पर कौन सा बल कार्य ज्ञान को फेंकने से ऊपर गुप्ता का नंबर लगता है और जब कें

Romanized Version
Likes  39  Dislikes    views  901
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!