शिक्षक के हड़ताल पर सरकार का क्या मंशा है?...


user

Ajit Pandit

visual Artist आप ललित कला में कैरियर बनाना हैं तो संपर्क कर सकते हैं

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सरकार के बिल्कुल मनसा ठीक नहीं है और साथ-साथ यह जो महामारी करवाना वायरस आ गया इसके वजह से तो शिक्षकों की कमर तोड़ दी गई टूट गई प्रकृति भी नहीं जाती है जो आप लोगों का कुछ और तो बस ताल पर जमी रही है दुआ कीजिए ऊपर वालों से

sarkar ke bilkul manasa theek nahi hai aur saath saath yah jo mahamari karwana virus aa gaya iske wajah se toh shikshakon ki kamar tod di gayi toot gayi prakriti bhi nahi jaati hai jo aap logo ka kuch aur toh bus taal par jami rahi hai dua kijiye upar walon se

सरकार के बिल्कुल मनसा ठीक नहीं है और साथ-साथ यह जो महामारी करवाना वायरस आ गया इसके वजह से

Romanized Version
Likes  42  Dislikes    views  444
KooApp_icon
WhatsApp_icon
15 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!