मैराथन में पहले स्थान पर आने के लिए क्या करें?...


play
user

Ashwani Thakur

👤Teacher & Advisor🙏

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार गुड मॉर्निंग है अपने एक प्रश्न क्या है अपने पूछा है कि मैराथन में पहले स्थान पर आने के लिए क्या करें लेकिन में पहले स्थान पर आने के लिए जो हैं आप किस करें क्योंकि जब तक नहीं कीजिएगा तब तक नहीं आई

namaskar good morning hai apne ek prashna kya hai apne poocha hai ki marathon me pehle sthan par aane ke liye kya kare lekin me pehle sthan par aane ke liye jo hain aap kis kare kyonki jab tak nahi kijiega tab tak nahi I

नमस्कार गुड मॉर्निंग है अपने एक प्रश्न क्या है अपने पूछा है कि मैराथन में पहले स्थान पर आन

Romanized Version
Likes  52  Dislikes    views  1363
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!