वायुमंडल की सबसे ठंडी परत कौन सी है?...


play
user
0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

वायुमंडल की सबसे ठंडी परत कौन सी होती है वायुमंडल में चार पढ़ते होती हैं जो मंडल समताप मंडल आयन मंडल मंडल जैसे-जैसे हम ऊपर बढ़ते जाएंगे उस प्रकार वायुमंडल ठंडी होती जाती

vayumandal ki sabse thandi parat kaun si hoti hai vayumandal me char padhte hoti hain jo mandal samtap mandal ion mandal mandal jaise jaise hum upar badhte jaenge us prakar vayumandal thandi hoti jaati

वायुमंडल की सबसे ठंडी परत कौन सी होती है वायुमंडल में चार पढ़ते होती हैं जो मंडल समताप मंड

Romanized Version
Likes  39  Dislikes    views  817
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
why mandal ki sabse thandi parat kaun si hai ; वायुमंडल की सबसे ठंडी परत कौन सी है ; vayu mandal ki sabse thandi parat kaun si hai ; vayumandal ki sabse thandi parat ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!