meerut.nic.in प्रधानमंत्री आवास योजना क्या है और इसमें आवेदन कैसे करे?...


user

Suresh Singh

Teacher and Engineer

0:40
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मेरठ डॉट एनआईसी इन मंत्री आवास योजना प्रधानमंत्री आवास योजना के अंतर्गत आज अच्छा मकान होता है पक्का मकान नहीं है उनके लिए उनके लिए सरकार का मकान बनाने के लिए ढाई लाख की धनराशि दी थी जिसके अंतर्गत मैं अपना पक्का मकान बना सकें इंस्टाग्राम जन सेवा केंद्र पर कर सकते हैं

meerut dot nic in mantri aawas yojana pradhanmantri aawas yojana ke antargat aaj accha makan hota hai pakka makan nahi hai unke liye unke liye sarkar ka makan banane ke liye dhai lakh ki dhanrashi di thi jiske antargat main apna pakka makan bana sake instagram jan seva kendra par kar sakte hain

मेरठ डॉट एनआईसी इन मंत्री आवास योजना प्रधानमंत्री आवास योजना के अंतर्गत आज अच्छा मकान होता

Romanized Version
Likes  45  Dislikes    views  1367
KooApp_icon
WhatsApp_icon
11 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!