SSC CGL 2020 के रोल नंबर की जांच कैसे करें?...


user

Sunil

Teacher

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए अगर आप जो है वह रोल नंबर भूल गए हैं अपना तो देखिए फॉर्म भरते समय जो है आपकी जीमेल पर एक लॉगइन आईडी और पासवर्ड भेज आता है आप इसकी ऑफिशल वेबसाइट पर लॉगिन करके वहां से जो है अपना जो रोल नंबर पता कर सकते हैं

dekhiye agar aap jo hai vaah roll number bhool gaye hain apna toh dekhiye form bharte samay jo hai aapki gmail par ek login id aur password bhej aata hai aap iski official website par login karke wahan se jo hai apna jo roll number pata kar sakte hain

देखिए अगर आप जो है वह रोल नंबर भूल गए हैं अपना तो देखिए फॉर्म भरते समय जो है आपकी जीमेल पर

Romanized Version
Likes  60  Dislikes    views  849
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!