कौन सी आसान बैंक पीओ या SSC CGL है?...


user

Suresh Singh

Teacher and Engineer

0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कौन सी बैंक पीओ एयरटेल के दोनों ही परीक्षा कठिन है लेकिन सीजीएल की कंपेयर में बैंक पीओ थोड़ी आसान है लेकिन उसमें आपके टाइमिंग और मैं जो है बहुत सॉलिड होना चाहिए फिर भी टाइमिंग उसने पर कम मिलता है तो इसलिए इसकी स्पीड ज्यादा होनी चाहिए

kaun si bank po airtel ke dono hi pariksha kathin hai lekin cgl ki compare me bank po thodi aasaan hai lekin usme aapke timing aur main jo hai bahut solid hona chahiye phir bhi timing usne par kam milta hai toh isliye iski speed zyada honi chahiye

कौन सी बैंक पीओ एयरटेल के दोनों ही परीक्षा कठिन है लेकिन सीजीएल की कंपेयर में बैंक पीओ थोड

Romanized Version
Likes  41  Dislikes    views  521
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!